Na kontaktoni…

Nëse jeni të interesuar të mësoni më shumë rreth shërbimeve tona të botimit dhe printimit, ose nëse keni ndonjë pyetje ose kërkesë, ju lutemi mos hezitoni të na kontaktoni duke përdorur formularin e mëposhtëm. Ne ofrojmë një gamë të gjerë shërbimesh, duke përfshirë botimin e librave universitar, shërbimet e dizajnit, shërbimet e printimit me porosi dhe më shumë. Ne shpërndajmë gjithashtu produkte Pelemean, kështu që kemi në dispozicion një gamë të gjerë pajisjesh printimi. Me dy vendndodhje në Shqipëri dhe një ekip të përkushtuar profesionistësh, ne jemi të përkushtuar t’u ofrojmë klientëve tanë shërbime të jashtëzakonshme dhe rezultate me cilësi të lartë. Nëse keni nevojë për shërbime printimi për reklama, bluza ose artikuj të tjerë promovues, ose nëse jeni duke kërkuar për një botues të besueshëm për librat tuaj universitar, ne jemi këtu për t’ju ndihmuar. Na kontaktoni sot për të mësuar më shumë se si mund t’ju ndihmojmë t’i realizoni idetë tuaja!

    Distributor i produkteve Peleman

    SHOPPING CART

    close
    Languages