Privatesia dhe kushtet

Kjo Marrëveshje është modifikuar për herë të fundit më 18 shkurt 2023.

Politika e privatësisë:

Në Luis Print, ne e marrim shumë seriozisht privatësinë tuaj dhe jemi të përkushtuar të mbrojmë informacionin tuaj personal. Kjo politikë e privatësisë shpjegon se çfarë informacioni mbledhim, si i përdorim dhe si i mbrojmë.

Informacioni që mbledhim:

Ne mbledhim vetëm informacione që janë të nevojshme për ne për t’ju ofruar produktet dhe shërbimet tona. Ky informacion mund të përfshijë emrin tuaj, adresën e emailit, numrin e telefonit dhe adresën e transportit. Ne gjithashtu mund të mbledhim informacion në lidhje me zakonet tuaja të shfletimit në faqen tonë të internetit për të përmirësuar përvojën tuaj të përdoruesit.

Si e përdorim ne informacionin tuaj:

Ne përdorim informacionin tuaj personal për të përpunuar dhe përmbushur porositë tuaja, për të komunikuar me ju në lidhje me porositë ose kërkesat tuaja, për të personalizuar përvojën tuaj të blerjeve dhe për të përmirësuar faqen tonë të internetit dhe shërbimet. Ne gjithashtu mund të përdorim të dhënat tuaja personale për t’ju dërguar emaile promocionale ose buletine në lidhje me produktet dhe shërbimet tona. Ju mund të tërhiqeni nga këto komunikime në çdo kohë.

Si e mbrojmë informacionin tuaj:

Ne përdorim masa sigurie standarde të industrisë për të mbrojtur informacionin tuaj personal nga aksesi, modifikimi ose zbulimi i paautorizuar. Ne ruajmë informacionin tuaj personal në serverë të sigurt dhe kufizojmë aksesin në informacionin tuaj vetëm për personelin e autorizuar. Ne përdorim gjithashtu teknologjinë e kriptimit SSL (Secure Sockets Layer) për të siguruar që informacioni juaj personal të transmetohet në mënyrë të sigurt.

Zbulimi i informacionit tuaj:

Ne nuk i ndajmë të dhënat tuaja personale me asnjë palë të tretë, përveç nëse kërkohet me ligj. Ne mund t’ua zbulojmë informacionin tuaj ofruesve tanë të shërbimeve që na ndihmojnë në ofrimin e produkteve dhe shërbimeve tona, por vetëm në masën e nevojshme që ata të kryejnë shërbimet e tyre.

Të drejtat tuaja:

Ju keni të drejtë të aksesoni, korrigjoni ose fshini informacionin tuaj personal në çdo kohë. Ju gjithashtu mund të kërkoni që ne të kufizojmë ose të kundërshtojmë përpunimin e informacionit tuaj personal. Për të ushtruar të drejtat tuaja, ju lutemi na kontaktoni duke përdorur informacionin e dhënë në faqen tonë të internetit.

Cookies :

Ne përdorim cookies në faqen tonë të internetit për të përmirësuar përvojën tuaj të përdoruesit. Cookies janë skedarë të vegjël teksti që vendosen në pajisjen tuaj kur vizitoni faqen tonë të internetit. Ne përdorim cookie për të kujtuar preferencat tuaja, për të gjurmuar zakonet tuaja të shfletimit dhe për të personalizuar përvojën tuaj të blerjeve. Ju mund të kontrolloni përdorimin e cookies përmes cilësimeve të shfletuesit tuaj të internetit.

Ndryshimet në politikën tonë të privatësisë:

Ne rezervojmë të drejtën për të modifikuar këtë politikë të privatësisë në çdo kohë. Çdo ndryshim do të publikohet në faqen tonë të internetit dhe do të hyjë në fuqi menjëherë pas postimit.

Termat dhe Kushtet:

Duke përdorur faqen tonë të internetit dhe shërbimet tona, ju pranoni termat dhe kushtet e mëposhtme:

Luis Print rezervon të drejtën për të modifikuar ose ndërprerë çdo aspekt të faqes sonë të internetit ose shërbimeve në çdo kohë pa paralajmërim.
Të gjitha produktet dhe shërbimet e ofruara nga Luis Print i nënshtrohen disponueshmërisë dhe mund të ndërpriten ose modifikohen në çdo kohë.
Luis Print nuk është përgjegjës për çdo dëmtim ose humbje të shkaktuar si rezultat i përdorimit të faqes sonë të internetit ose shërbimeve.
E gjithë përmbajtja në faqen e internetit të Luis Print, duke përfshirë tekstin, imazhet dhe grafika, është pronë e Luis Print dhe mbrohet nga ligji për të drejtën e autorit.
Ju nuk mund të riprodhoni, shpërndani ose modifikoni ndonjë përmbajtje nga faqja jonë e internetit pa pëlqimin e shprehur me shkrim të Luis Print.
Çdo mosmarrëveshje që lind nga përdorimi i faqes sonë të internetit ose shërbimeve do të rregullohet nga ligjet e Shqipërisë.
Nëse keni ndonjë pyetje ose shqetësim në lidhje me politikën tonë të privatësisë ose termat dhe kushtet, ju lutemi na kontaktoni duke përdorur informacionin e dhënë në faqen tonë të internetit.

SHOPPING CART

close
Languages