Rreth Nesh

Mirë se vini në Luis Print, një shtëpi botuese që i shërben me krenari komunitetit që nga viti 2005. Ne jemi të përkushtuar për të ofruar shërbime të jashtëzakonshme printimi dhe botimi për klientët tanë dhe krenohemi që ofrojmë rezultate me cilësi të lartë që tejkalojnë pritjet e tyre.

Në Luis Print, ne jemi të specializuar në shtypjen, botimin dhe shitjen e librave universitarë që përfshijnë pedagogji inovative. Ekipi ynë i profesionistëve me përvojë është i përkushtuar për të ndihmuar studentët dhe arsimtarët të qëndrojnë përpara kurbës, duke u ofruar atyre materialet më të fundit dhe më të rëndësishme mësimore.

Përveç shërbimeve tona botuese, ne ofrojmë gjithashtu një gamë të gjerë shërbimesh dizajni për të ndihmuar bizneset dhe individët të lartësojnë imazhin e markës së tyre. Pavarësisht nëse keni nevojë për kopertina librash, menu restorantesh, fletushka, katalogë ose logo, ekipi ynë mund të krijojë dizajne mahnitëse që kapin thelbin e markës suaj.

Ne jemi gjithashtu krenarë që ofrojmë shërbime printimi për një sërë reklamash të ndryshme, si banderola, mbulesa makinash dhe postera. Teknologjia jonë moderne e printimit siguron që reklamat tuaja të duken të gjalla dhe tërheqëse, dhe ne mund të printojmë në një shumëllojshmëri materialesh për të përmbushur nevojat tuaja.

Në Luis Print, ne jemi më shumë se thjesht një shtëpi botuese dhe shtypshkronja. Ne ofrojmë gjithashtu shërbime printimi me porosi për bluza, stilolapsa, fletore, çanta dore dhe USB. Me shërbimet tona të personalizuara të printimit, ju mund të krijoni dhurata unike dhe të paharrueshme ose artikuj promovues që shfaqin markën tuaj në dritën më të mirë të mundshme.

Ne jemi gjithashtu distributor i produkteve Pelemean, një markë e besuar në industrinë e printimit. Pavarësisht nëse keni nevojë për fishekë toneri, fishekë boje ose pajisje të tjera printimi, ne kemi një gamë të gjerë produktesh në dispozicion për të përmbushur nevojat tuaja.

Ne kemi dy lokacione në Shqipëri, duke përfshirë rrugën Currila, Durrës dhe Rrugën e Deshmorëve të Durrësit. Mund të na kontaktoni me telefon në +355698916911, ose me email në info@luisprint.com. Ne ofrojmë gjithashtu një shërbim të bisedës live në faqen tonë të internetit, i cili ju lejon të na kontaktoni në çdo kohë të ditës për çdo pyetje ose kërkesë.

Në Luis Print, ne jemi të përkushtuar të ofrojmë shërbime të jashtëzakonshme printimi dhe botimi për klientët tanë. Na kontaktoni sot për të mësuar më shumë se si mund t’ju ndihmojmë t’i realizoni idetë tuaja!

Rruga Deshmoreve Durres, 2001, Albania

Rruga Currila, Durrës, Albania

Informacion...

Ne botojmë libra universitare që përfshijnë pedagogji inovative dhe mbulojnë një gamë të gjerë temash. Ekipi ynë i profesionistëve me përvojë është i përkushtuar për të ndihmuar studentët dhe arsimtarët të qëndrojnë përpara kurbës, duke u ofruar atyre materialet më të fundit dhe më të rëndësishme mësimore.

Po, ne ofrojmë një gamë të gjerë shërbimesh dizajni për të ndihmuar bizneset dhe individët të ngrisin imazhin e tyre të markës. Pavarësisht nëse keni nevojë për kopertina librash, menu restorantesh, fletushka, katalogë ose logo, ekipi ynë mund të krijojë dizajne mahnitëse që kapin thelbin e markës suaj.

Po, ne ofrojmë shërbime printimi me porosi për bluza, stilolapsa, fletore, çanta dhe USB. Me shërbimet tona të personalizuara të printimit, ju mund të krijoni dhurata unike dhe të paharrueshme ose artikuj promovues që shfaqin markën tuaj në dritën më të mirë të mundshme.

Po, ne jemi distributor i produkteve Pelemean, një markë e besuar në industrinë e printimit. Pavarësisht nëse keni nevojë për fishekë toneri, fishekë boje ose pajisje të tjera printimi, ne kemi një gamë të gjerë produktesh në dispozicion për të përmbushur nevojat tuaja.

Koha që duhet për të shtypur dhe botuar një libër universitar mund të ndryshojë në varësi të kompleksitetit të projektit, metodës së printimit të përdorur dhe sasisë së porositur. Ne punojmë ngushtë me klientët tanë për të siguruar që projektet e tyre të përfundojnë në kohën e duhur dhe sipas specifikave të tyre.

Po, ne mund të ofrojmë mostra të punës sonë të mëparshme sipas kërkesës. Ne jemi krenarë për shërbimet e printimit dhe dizajnit me cilësi të lartë që ofrojmë dhe jemi të lumtur t’u tregojmë klientëve të mundshëm shembuj të punës sonë për t’i ndihmuar ata të marrin një vendim të informuar.

Për të bërë një porosi për artikuj promocionalë me porosi, thjesht na kontaktoni me specifikimet tuaja dhe kërkesat e dizajnit. Ekipi ynë do të punojë me ju për t’u siguruar që porosia juaj të përfundojë në kënaqësinë tuaj dhe ne do t’ju ofrojmë një kuotë për shërbimet e kërkuara.

Ne përdorim një sërë metodash printimi, duke përfshirë printimin dixhital, printimin offset dhe printimin në ekran. Metoda që ne përdorim varet nga specifikimet e projektit dhe sasia e porositur. Ekipi ynë i ekspertëve mund t’ju ndihmojë të përcaktoni se cila metodë printimi është më e përshtatshme për nevojat tuaja.

Po, ne ofrojmë shërbime shpërndarjeje për të gjitha produktet tona, duke përfshirë librat universitar, artikujt promovues dhe furnizimet e printimit. Kohët e dorëzimit mund të ndryshojnë në varësi të vendndodhjes tuaj dhe metodës së transportit të zgjedhur. Na kontaktoni për më shumë informacion mbi opsionet tona të dorëzimit.

SHOPPING CART

close
Languages